Jump to content
Volstate

Major issues with themes in 4.3.3

Recommended Posts

I put a support ticket in for help with the United We Stand Theme. When I upgraded to 4.3.3 the theme broke and it's a mess.  Hoping Pete gets me fixed up quickly.  Just an FYI to everyone who may be considering upgrading to 4.3.3!

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, Volstate said:

I put a support ticket in for help with the United We Stand Theme. When I upgraded to 4.3.3 the theme broke and it's a mess.  Hoping Pete gets me fixed up quickly.  Just an FYI to everyone who may be considering upgrading to 4.3.3!

I have replayed to your support ticket.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pete, I replied to you and right now everything looks a mess here too on the United We Stand theme.  Am I losing my mind...you don't see it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Volstate said:

Pete, I replied to you and right now everything looks a mess here too on the United We Stand theme.  Am I losing my mind...you don't see it?

Yeah break here moment ago as in designer mode 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh ok...well if you can figure out my situation I'll be most appreciative. I sent screen shots. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah seen images but when view site not showing guessing hiding only admin ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had to use the default theme...you want me to set it to the United we stand theme so u can look?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have scrolling issue but do see problem with the search did you use upgrade tool or as fresh install ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Volstate said:

Upgrade tool

Did you click on replace or keep when using the upgrade tool 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You don't see the scrolling issue?  It's HUGE on my screen.  I'm using Firefox...you think it's a browser issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Volstate said:

I think I chose replace

That could be issue there may replaced bit CSS that not needed and breaking the theme.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Volstate said:

Ok so what should I do?

I need login in details for admin cp please send via support ticket and look see where gone wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, Volstate said:

Ok doing it now

 

ok i need more time on this i see now the big scrolling issue and never seen bug like this tomorrow morning i take deeper look your site and get fixed ASAP i update you via support ticket.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok Pete thank you. I'll keep the same login details active until we get this resolved...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.